Door ons uitgebreide wagenpark kunnen wij u van dienst zijn met vele vormen van transport. Hieronder vindt u meer informatie over onze werkzaamheden en de specificaties van de verschillende diensten die wij aan kunnen bieden.

 

Ook voor de verhuur en verkoop van containers (8ft/10ft/20ft) kunt u bij ons terecht. Tevens beschikken wij over ruime op- en overslag mogelijkheden.

Bakwagens / combi + kraan

Euser heeft de beschikking over Bakwagens met Aanhangwagens voorzien van Autolaadkranen. Voor het vervoer van en plaatsen van semi-permanente kantoren, containers machines en bouwmaterialen.

Specificaties

Met een hefvermogen variërend van 28 tot 85 ton/meter, een laadbaklengte van 6,5 meter tot 8 meter en een laadvermogen tot 12 ton. Met een reikwijdte van 12 tot en met 33 meter.

Aanhangwagens met een lengte van 6,5 meter tot 7,5 meter voorzien van uitschuifbare achtertafels, hoogtes vanaf 0,80 meter meter en een laadvermogen tot 23 ton.

Semi-diepladers

Semi diepladers voorzien van oprij stukken en lieren voor het vervoer van graafmachines, heftrucks, hoogwerkers, ondeelbare ladingen en alles wat op wielen staat.

Specificaties

Lengtes van 9,8 meter achter het zwaanhals tot 15 meter uitschuifbaar.
Hoogtes vanaf 0,8 meter. 
Laadvermogen tot 44 ton.

Diepladers / zwaartransport

Euro dieplader voorzien van oprij stukken en elektrische lieren voor het vervoer van graafmachines, heftrucks, hoogwerkers, ondeelbare ladingen en alles wat op wielen staat.

Specificaties

Uitschuifbaar tot een lengte van 12 meter in het lage gedeelte, hoogte van 0.50 meter; laadvermogen tot 40 ton.

Trekker met auto-laadkraan en trailer

Voor het vervoer van lange en zware ladingen die wij zelf kunnen laden, lossen en plaatsen zoals kantoor units, koelcellen, machines en 40 ft containers die wij haaks naast de wagen kunnen laden en lossen. Speciaal voor het vervoer van 40ft high cube containers trekker met een zware laadkraan die lege reefer containers haaks naast wagen kan plaatsen.

Specificaties

Capaciteit kraan 100 ton / meter, hijsvermogen tot 18 ton en een lengte tot 15 meter.

Speciale projecten

Onze voertuigen kunnen wij aanpassen naar behoefte van de transportwensen van onze klanten, zoals het inzetten van een huiflaadbak, jib met lier op de kraan, multilift.

Daarnaast verzorgen wij ook het vervoer van kunstwerken en evenemententransport.

Neem contact op voor meer informatie.